tiistai 3. marraskuuta 2009

"mis.u" pian valmis lanseerattavaksi :D


Olen löytänyt täällä käsittämättömän epärelevanteilla tunneilla sisäisen vaatesuunnittelijani, ja alan vakuuttua tulevasta amatööriompelijan urastani.

Ensinnäkin tunneista asiaa, että kolmannen vuoden johtajaopiskelijoiden keskellä kansainvälinen johtaminen englanninkielisine termeineen ei taida olla ihan my cup of tea, mutta kökitäänpä siellä nyt ja mietitään miten markkinoidaan SME-yrityksille BRM-ohjelmistoa ja luodaan markkinointisuunnitelmaa työkaluilla joita meille ei ole opetettu.. Tai minulle ainakaan :D Mutta eipä siinä, tämän viikon kun vielä jaksaa rypistää niin ymmärrän jo paljon enemmän. Lohduttavaa on, etten suinkaan ole ryhmäni ainoa, joka ei ihan aina meinaa ymmärtää. Onko se sitten hyvä vai ei, vaikeampi sanoa.. Mutta ainakin puhun riittävästi (?) kieltä jolla opetus annetaan, italialaisella tiimikaverilla meinaa välillä olla vielä vähän haastavampaa. Mutta tätähän tämä on, että yhdessä opitaan ja opiskellaan.

Varotan Müncheniä harkitsevia sen verran, että informaatiota kurssien sisällöstä annetaan minimaalisesti ja päivämäärät saattavat vaihdella radikaalistikin. Nimimerkillä "ryhmätyön esitelmä perjantaina" voin kertoa, että työt oli ensikuuleman mukaan tarkoitus esittää joulukuussa, ja nyt sitten väsätäänkin homma kasaan viikossa. Vieläkään en tiedä, mistä tämä päivämäärä on sitten lähtöisin, mutta onneksi paikalliset E-commerce -tiimikaverit ovat systeemissä vähän paremmin sisällä. Pari päivää täytyy paahtaa siis tälläkin kurssilla täysillä, sitten toivottavasti hieman helpottaa. Liput Lontooseen perjantaina antavat hieman puhtia viikon haasteisiin.

Suunnittelijan urastani sitten sen verran, että takkini on tienannut jo kaksi kehua sattumanvaraisilta vastaantulijoilta! Mielenkiintoa on herättänyt, mistä näin hienon takin voi ostaa. Hih hii on niin hykerryttävän kivaa päästä sanomaan, että se on uniikki ja itsetehty :P Kyllä se tästä vielä lähtee, mielikuvitusmerkkini mis.u on vain toteuttamista vaille olemassa. Tänään johtamiskurssilla syntyi jo suunnitelma avaruussotilaslookista, tulossa nyt ainakin housut kunhan pääsen lähikontaktiin ompelukoneen kanssa. Iih en malta odottaa! (Joku muistuttakoon mua tällaisesta innostuksesta siinä kohtaa kun saumat on mutkalla ja mikään ei istu)


Perjantaina siis Lontooseen. Suunnittelu päällä, toivottavasti plääni valmistuu kaiken koulutyön ohella. Mutta eiköhän siellä tekemistä löydy suunnittelemattakin. Nyt unta ja aamulla salille!

ps. Muistakaahan käyttää pyöräillessänne kypärää. Ja tarpeeksi vaatetta, ettei vilustu! Näytän mallia, "vasen peukku pystyssä" (serkuille terkut!). Huomatkaa kypärään sointuvat sävyt, tyyli ennen kaikkea :D